Dzwonki

Lekcja 1.

8:00 – 8:45 (przerwa: 10 min.)

 

Lekcja 2.

8:55 – 9: 40 (przerwa: 10 min.)

 

Lekcja 3.
9:50 – 10:35 (przerwa: 15 min.)

 

Lekcja 4.

10:50 – 11:35 (przerwa 10 min.)

 

Lekcja 5.

11:45 – 12:30 (przerwa 10 min.)

 

Lekcja 6.

12:40 – 13:25 (przerwa 10 min.)

 

Lekcja 7.

13:35 – 14:20 (przerwa 10 min.)

 

Lekcja 8.

14:30 – 15:15 (przerwa 10 min.)

 

Lekcja 9.

15:25 – 16:10