sobota, 22 lipca 2017
4.jpg 3.jpg abc1.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpg

Dzwonki
PDF

 

...Nr. lekcji... ......Czas trwania lekcji...... .......Czas trwania przerwy.......
1. 7:55 - 8:40 10 min.
2. 8:50 - 9: 35 10 min.
3. 9:45 - 10:30 15 min.
4. 10:45 - 11:30 10 min.
5. 11:40 - 12:25 10 min.
6. 12:35 - 13:20 10 min.
7. 13:30 - 14:15 10 min.
8. 14:25 - 15:10 10 min.
 

 

Created by Jakub Paciorkowski